Consulting
Magnus
Magnus
image
image
image
image
image
image
image
image
 
Consulting

Wolters Kluwer Danmark er en softwarevirksomhed, der udvikler stærke og dybdegående værktøjer og løsninger inden for skat, jura, økonomi og regnskab. Medarbejderne har en baggrund som enten revisor, jurist, økonom eller datamatiker.

 

Vi leverer løsninger og værktøjer til den finansielle sektor og revisorbranchen samt virksomheder i almindelighed.

Consulting

 Udvikling af software til rådgivning af private og erhverv 

Vi har udviklet en lang række løsninger, skræddersyede såvel som standardiserede, samt en række indbygningsmoduler, der kan anvendes som komponenter i egenudviklede systemer.

Vores kernekompetence er generelt at udvikle og vedligeholde beregningskerner og deres omkringliggende systemer, der fortolker regelsæt, hvad enten de kommer fra jura, forretningsgange eller erhvervsøkonomiske betragtninger.

 Beregning og simulering på juridiske problemstillinger

Vores systemer håndterer juridiske problemstillinger, korrekt beregning og optimering indenfor lovgivninger vedrørende skat, sociale ydelser, aktieavance, pensionsafkast og årsregnskabsloven.

 

 

Beregning og simulering på økonomiske problemstillinger

Vores systemer håndterer økonomiske problemstillinger, korrekt beregning, optimering, flowområder vedrørende budgettering (virksomheder såvel som privat), regnskabsudarbejdelse, planlægning og udførelse af revision, værdivurdering af virksomheder, regnskabsanalyser samt amortisering af lån / opsparing.

 

Vi har leveret beregningskerner og løsninger til det meste af den danske banksektor, en stor del af realkreditsektoren samt revisorbranchen.

 

 
Kontakt
Aarhus
Wolters Kluwer Danmark A/S
Søren Frichs Vej 25, 1. sal
8000 Aarhus C
Telefon: 70 20 33 14 / 33 96 01 10

Følg os på de sociale medier og få spændende nyt samt se interessante ”how-to” og præsentationsvideoer vedrørende vores software!
Wolters Kluwer Danmark A/S - Nyhavn 16 - 1051 København K - Tlf. 70 20 33 14 - - CVR nr. 13386293