Kurser og Events
Magnus
Magnus
image
image
image
image
image
image
image
image
 
Kurser og Events

Få inspiration, tips og viden til, hvordan du kan øge effektiviteten
Vi tilbyder kurser, webinarer og seminarer inden for vores kerneområder. Kurserne giver dig, som kunde, mulighed for at lære at bruge vores programmer "hands-on" og effektivt, hvor webinarerne giver dig inspiration til dine arbejdsprocesser.

Hvem passer vores brugerkurser til?
Vores brugerkurser er velegnet til dem, som er helt nye brugere og dem, der ikke er sat helt ind i programmerne, lige så vel som dem, der har en del erfaring med vores programmer. Vi har sat et maksimum på deltagere på hvert brugerkursus, så vi sikrer personlig opmærksomhed og hjælp undervejs. På vores brugerkurser skal deltagerne bruge deres egne pc’er, så vi sikrer, at deltagerne lærer vores programmer på den mest optimale måde.

Kurser
Kurserne vil omhandle en række værktøjer, såsom Årsafslutning Professionel, Revision, Skat Nova og Skat Nova Professionel. Kurserne vil alle være "hands-on" kurser, så vi sikrer en vellykket kendskabsgrad og implementeringsproces. Læs mere om vores kurser og tilmeld dig her.

Webinarer
Online webinarerne vil tage udgangspunkt i revisors arbejdsproces fra start til slut og i vores produkt platform. Læs mere om vores webinarer og tilmeld dig her.

IT Revisor kurser
Kurserne vil omhandle både fag- og programkurser. Programkurserne vil alle være "hands-on" kurser, så vi sikrer en vellykket kendskabsgrad og implementeringsproces. Læs mere om vores IT Revisor kurser og tilmeld dig her.


Følg os på de sociale medier og få spændende nyt samt se interessante ”how-to” og præsentationsvideoer vedrørende vores software!
Wolters Kluwer Danmark A/S - Nyhavn 16 - 1051 København K - Tlf. 70 20 33 14 - - CVR nr. 13386293